teisipäev, 5. jaanuar 2016

Rabamatk ja endiselt trennilainel


Kui esimesel jaanuaril sai ilusa ilmaga discgolfi käidud mängimas, siis ega aasta teiselgi päeval saanud head ilma nautimata jätta. Käisime Selli sillaotsa rabas - tore seltskond, superilus ilm (kuigi päris krõbe) ja hea tuju. Võtsin ka kaamera kaasa, et mõned klõpsud teha. Vahepeal olid sõrmeotsad külmast ikka väga kanged, kuid siis sai joodud kuuma teed, mis andis mõneks ajaks jälle sooja. Selle päeva panin kirja kui rest day, sest trenniga ei tegelenud. Õhtul käisime asian chefis söömas ja pärast seda piljardit mängimas. Lõpetuseks ka väike chill ja kohv. 
 
Pühapäeval magasin kaua ja puhkasin. Esimene söök oli alles kahe ajal - korralik ports munaputru paprika ja juustuga + chai latte. Üldse on söögikordade arv olnud nädalavahetusel suhteliselt väike. Õhtul mõtlesin tükk aega, kas teha trenni või mitte. Olin ju friday fighti jätnud viimaseks, mis on kardio poole pealt kõige raskem. Minu kõrval oli aga tõeline motivaator, kes ikka innustas mind lõpuks trenniriideid selga ajama ja vajutama play nuppu. Alustasin naeratus näol, kuid viimase harjutuse juures vaatasin ekraani juba kulm kortsus ja mõtlesin - millal see juba läbi saab. 30 minutit üsnagi intensiivset trenni. Ja nagu ikka, lamasin veel tükk aega võimlemismatil enne kui suutsin end kokku võtta ja pessu minna. Motivaator tegi mõned videod ja pildid ka ja kui aus olla siis tegelikult on video pealt päris hea oma sooritust vaadata. Sain teada, et pean oma kehahoidu plank asendis pisut korrigeerima.


Ja ongi kaks nädalat alustamisest möödas. Aeg läheb ikka jube kiirelt. Teise nädala trennid sain samuti kõik tehtud. Mingiaeg löön ka ajaliselt kokku, mitu tundi nädalas trenni peale kulub. Mõnikord teen väikeseid kavasid ka töö juures, kui on vaba aega. Näiteks esmaspäeval tegingi pool tunnikest isoleeritud harjutusi tuharalihastele, 2kg raskustega. Olen ka eelmistel nädalatel teinud, kuid pole tabelisse kirja pannud, seekord panin.




Kuidas toitumisega? Nädala sees nagu ikka alustan munapudruga, kuhu lisan juustu ja miskit värsket
(spinat, paprikas). Lõunaks sõin eile näiteks punapeedi salatit, punast riisi ja paneeritud kanafileed. Vahepalaks krõbistasin pähkleid. Õhtul polnud väga aega midagi suurt hakata vaaritama, seega tegin ühe suure portsu salatit kuhu läks salatilehti, jääsalatit, tomatit, kurki, seesamiseemneid, paprikat ja kaks karpi tuunikala vees. Maitsestasin lihtsalt soola-pipra, oliiviõli ja sidrunimahlaga. Pool salatit sõin ära, juurde ka üks poseeritud muna ja riisigalett juustuga. Teine pool salatit sõin täna töö juures lõunaks, juurde tavaline keedumuna. Täna õhtuks aga plaanin teha tatra-piimasuppi (avastasin, et kapis on üks piimapakk, millel tänane kuupäev) ja kõrvale täisteraleib, peale näiteks praetud heeringas tomatikastmes (pole veel poodi jõudnud, aga plaan osta). Pole nii ammu piimasuppi söönud, et lausa isu tuli peale. Enne aga teen kindlasti trenni ära. Täna kulub selleks pisut üle tunni aja, kuna kavas on kaks erinevat trenni, mõlemad pooletunnised. Enne trenni söön ära ühe banaani, et energiavarud otsa ei saaks. 

Avastasin siin blogi vaadates, et ma lubasin rääkida oma eesmärkidest täpsemalt, kuid pole seda veel teinud. Nii et järgmiseks korraks jututeema olemas :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar