reede, 1. jaanuar 2016

Last day of the year

See nädal oli üle pika aja mul üks selline päev, kus tulen töölt koju, tuju null ja kohe mitte ei ole tahtmist end liigutada ja lihtsalt ainult vedeleks. Neid päevi on mul varemgi olnud, kuid nagu tavaliselt, siis ka seekord, istun korraks maha ja mõtlen, et see kestab ju vaid 30 minutit, tee ära! Mõeldud - tegudele. Panen trenniriided selga, heidan kehva tuju kõrvale, keskendun ja võtan trennist maksimumi. Leian, et kui juba trenni teha, siis tuleks iga kord ka maksimaalselt pingutada, mitte teha trenni lihtsalt selleks, et linnuke kirja panna. Peale trenni on tuju parem ja enesetunne hea. Ja just seda pealetrenniheadtunnet ma tuletangi alati meelde, kui tekivad jälle need laiskuse momendid. Taaskord sai laiskus võidetud!

Aasta viimane hommik algas mul tatrajahu-kohupiima pannkookidega, mida sõin suvel korjatud mustikate-metsmaasikatega, peale ka natukene kaneeli. Pilti kahjuks pole, kuna kõht oli lihtsalt nii tühi juba, et kohe kui söök sai taldrikule, hakkasin seda ka sööma. Kõrvale lubasin endale ühe mõnusa chai latte. Kuna hommikul oli natukene rohkem aega, siis mõtlesin, et hellitan end natukene. Kes soovib pannkookide retsepti, siis leiab selle SIIT. Mina kasutasin suhkru asemel steviat. 


Hommikul tegin valmis ka õhtuse joogi. Hetkel ei tarbi alkoholi üldse (septembri lõpust juba), kuid mõtlesin, et aastavahetusel võiks siiski mingit põnevat alkoholivaba kokteili proovida. Otsisin retsepte ja silma jäi alkoholivaba sangria - must tee suhkruga, kaneelikoor, värskelt pressitud apelsinimahl, 100% granaatõunamahl, viilutatud sidrun, apelsin ja laim, tükeldatud õun. Serveerimiseks jääd ja gaseeritud vett.  Väga mõnus jook sai - värskendav, natukene jõuluhõnguline, maitsev. Võib teinekordki teha :)


Viimane päev ei möödunud ka trennita. Kavas oli siis upper extreme ja pilates. Kokku kulus oma tunnike. Pilateses kasutatakse harjutuste tegemisel kummilinti. Päris põnevad harjutused on, üsna rasked ka ja mulle väga meeldib. 

Päev möödus ruttu ja juba oligi aeg hakata sättima õhtuseks peoks. Aastavahetus möödus superhästi. Seltskond oli tore, söögid supermaitsvad, nalja sai palju! Muud rohkemat ei oskagi öelda.

HEAD UUT AASTAT!!!








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar