reede, 18. detsember 2015

BFit 2016 konkurss - START!

Päkapikk tõi sõbrannale ühel hommikul Hers Fitness ajakirja talvenumbri (http://hers.ee/befit/) ja luges siis sealt BFit konkursist. Rääkis mulle ka sellest ja otsustasime, et osaleme. Juba pikemat aega oli trenni osas motivatsiooni langus ja mõtlesin siis, et mis seal ikka, panen end proovile ja võtan konkursist osa. Auhind on ju ka ahvatlev- soojamaareis kahele. Päikest ma armastan! Mul on väga hea meel, et sain konkursist teada, sest juba praegu on see mulle paraja motivatsioonilaengu andnud. Lugesin konkursi tingimusi ja seal oli kirjas:

Mida hindame: eelkõige tulemuse nimel tehtud pingutust ja saavutuse esteetilisust. Me ei vali kõige peenemat taljet või kõige pringimat peput, vaid ikkagi tulemuse nimel nähtud vaeva ja panustamist, treenitud ja proportsioonides kehavorme.

Niisiiis mõtlesin, et järelikult peab kuidagi oma tegemisi ka kirja panema, sest kuidas muidu saab hinnata tulemuse nimel tehtud pingutust. Blogi pidamine ei olnud küll otseselt kohustuslik, kuid sain teada, et võrdväärsete osalejate puhul aitas just blogi võitja valimisele kaasa.

Ma arvan, et minust ei saa väga järjepidev blogija (kuigi mine sa tea kuna teen seda esimest korda), aga annan endast parima ja püüan vähemalt kord nädalas võtta aja maha ja panna kirja oma tegemised seoses trenni, toitumise ja üldise elustiiliga.

Igal juhul pildid on tehtud ja ankeet saadetud ning alates sellest kuupäevast hakkab jooksma kaks kuud. Taganemisteed enam pole.

Algus - 17.12.2015


Järgmises postituses panen kirja oma algmõõdud, kirjutan oma eesmärkidest ning sellest kuidas ma kavatsen need saavutada. 

1 kommentaar:

  1. Kena! Aga üks parim võimalus ja üldjuhul ka valutum, on teha intermittent fastingut ehk nö hooajalist paastu - süües näiteks kord päevas ja paastudes seega 20-24 tundi. Siis see üks toidukord saab olema korralik, viis või kolm korda päevas näksides võib hulluks minna ;)
    Ise seda harrastan juba mitu aastat ja olen tänu sellele suht lean aastaringi. Põhiline kasu on muidugi tervise osas - sellisel paastul on palju plusse, pikendades väidetavalt ka eluiga. YouTube-is saad panna otsingusse Jason Fung ja Fasting ja vaatamist jagub :)

    VastaKustuta