teisipäev, 22. detsember 2015

Päeva teine poole

Alustuseks üks väike nali. Tahaks ka lumememme teha juba, seega palun lund! :)

Ja nüüd räägin siis natukene oma ülejäänud päevast. Tööpäev lõpeb kella viie ajal. Mõnikord kui jõuan söön kella nelja ajal väikese vahepala. Täna oli selleks Valio proteiinikohupiimakreem. Vahepaladena armastan muidu süüa puuvilju ja marju maitsestamata jogurtiga või riisigalett maapähklivõi ja banaaniga või lihtsalt pähkleid või porgandiribad või miskit muud head. Natukene tahtsin rääkida ka magusa tarbimisest. Kodus mul magusat praktiliselt ei ole. Tee sisse panen mett ja vahepeal pannkookide peale agaavisiirupit. Olemas on ka stevia, mida olen praegu vähe kasutanud, kuna alles ostsin. Tumedat šokolaadi on ka, aga väga harva võtan ühe tükikese. Tööl olles aga on lood pisut teised. Toredad kliendid armastavad ikka tänutäheks tuua midagi magusat ja vahepeal on meil puhkeruumi laud šokolaadide ja kommikarpidega kaetud. Üldiselt suudan magusale öelda ei, kuid kui on tõsiselt hea šokolaad või komm või kook, siis natukene ikka luban endale. Ja ma usun, et kõik naised mõistavad, et vahepeal on vaja patustada. Lihtsalt teatud perioodidel on magusaisu suurem ja seda taltsutada on päris raske. 

Igal juhul töölt koju jõuan õhtul natukene enne kuut ja siis sätin end kohe trennilainele. Tavaliselt panen juba hommikul trenniriided valmis. Täna siis oli insanity programmist tabata power ja ab attack 10. Eilsest trennist andis tuharalihas veel tunda, aga suutsin siiski üllatavalt palju endast anda. Insanity on ikka oma nime väärt küll :D

Peale trenni olen tavaliselt 5-10 minutit pikali maas ja kogun end. Siis ruttu pessu ja süüa tegema. Tavaliselt on õhtusöögiks salat + liha + kodujuust. Täna tegin tavalise toorsalati tomati, salatilehtede ja kurgiga. Maitsestasin palsamiäädikaga, soola-pipraga, peale raputasin röstitud seesamiseemneid. Juurde täistera riivleivaga paneeritud sea välisfilee (tahtsin natukene vaheldust kanafileele) ja kodujuust. Õhtul joon veel ka tassi teed, seekord valget. Magusainet tavaliselt ei lisa. 


Ja nii need päevad mööduvad, kiirelt. Homme ja ülehomme trenni ei tee, aga edasi kindlasti! Järgmised postitused uuel nädalal.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar