pühapäev, 4. juuni 2017

Dr.Ohhira nahahooldustooted

Hei!

Täna tahaksin Teieni tuua paar uut toodet, mida olen proovinud. Blogis olen Teile korduvalt juba maininud dr.Ohhira probiootikume. Need aitasid mind dieediperioodil ning ka selle järgselt. Hetkel neid pole võtnud, aga kodus on üks karp veel ootel ja ilmselt alustan uuesti ühe väikese kuuriga, et oma seedesüsteemi natukene turgutada. Lisaks hakkasin tarbima Enzymedica seedeensüüme, kuna viimasel ajal tekib päris tihti söögikorra järgselt kõhus raskustunne. Jälgin youtube-i kanalis Valentina Esteban-i ning mitmes videos on ta rääkinud seedeensüümidest ja kui õigesti mäletan siis olid isegi sama firma omad. Tema kiidab neid ning mõtlesin ka proovida. Hetkel olen tarbinud umbes nädalakese, peaaegu iga toidukorra juurde (alati pole kaasas olnud) ja ma tunnen, et asi toimib. Eks tarbin edasi ja annan millalgi teada, mis mõju avaldasid. 

Täna aga ei taha ma rääkida toidulisanditest vaid hoopiski nahahoodlustoodetest. Paljud juba teavad, et ma teen endale enamus tooteid ise - kreemid, koorijad, pesuvahendid, huulepalsamid jne. Mõnikord tekib aga tuju ja tahtmine proovida midagi uut. Dr.Ohhira tootevalikusse lisandusid kaks uudistoodet - Kampuku iluseep ja Magoroku nahahooldusõli. Kirjeldust ja koostisosasid lugedes teadsin, et midagi halba siit tulla ei saa.


Olete märganud, et inimeste teadlikkus on tõusnud? Seda peaaegu igas valdkonnas - toitumine, trenn, tervis ja ka ilutooted. Osatakse lugeda koostisosade nimekirja (isegi kui see on ülipeenikeses kirjas kusagil peidus) ning on õpitud tundma erinevate ainete nimetusi, mille nimekirjast leidmisel läheb toode koheselt riiuli peale tagasi. Järjest rohkem investeeritakse pigem kallimasse tootesse, mis on naturaalne, kui keemiat täis suurtele kreemipurkidele, mille saab kätte vaid mõne euroga. Inimesed on hakanud rohkem enda eest hoolitsema. Ka minu jaoks on väga oluline, et nahahooldustooted oleksid võimalikult puhta koostisega. 

Dr.Ohhira nahahooldustooted sisaldavad naturaalseid koostisosasid. Tooted ei sisalda lõhnaaineid, stabilisaatoreid, säilitusaineid, kunstlikke värvaineid. Nii kreemi kui ka õli valmistamisel on kasutatud Jaapani mägiallikavett. Tooted sisaldavad probiootilist ekstrakti, mis aitab toetada naha probiootilist ja ph-tasakaalu. Lähemalt võite juba lugeda dr.Ohhira koduleheküljelt. Olen neid kahte toodet kasutanud nüüd juba üle kuu aja. Nahahooldusõli kasutan vaid näonahal ja üksikutel kuivematel piirkondadel. Seepi kasutan nii näo kui ka kogu keha pesemiseks. Siin on siis minu arvamus nendest toodetest.

KAMPUKU ILUSEEP

Esiteks on seep väga mõnusa kujuga. Käepärane ja mugav vahule ajada. Lõhn on täiesti naturaalne nagu oli ka lubatud - ei mingeid kunstlikke lõhnaaineid! Ilmselt sobib seetõttu väga hästi ka tundlikule nahale.

Seep läheb väga kergelt vahule ja juba vaht ise on tõesti siidiselt pehme. Ajan käte vahel vahule ja kannan seejärel vahu näole. Mõnus pehme vaht. Pärast veega loputamist üllatusin positiivselt. Ei mingit kiskuvad tunnet, mis tavaliselt seebiga pestes jääb. Näonahk oli pärast pesu pehme ja ei karjunudki õli ega kreemi järele.

Seepi kulub üsna vähe ja tundub et jagub päris pikaks ajaks. Silmameiki minul ei suutnud eemaldada, aga näonaha teeb küll meigist puhtaks.

Mõned faktid ka - Ajakiri Better Nutrition Magazine on Kampuku seepi viiel korral tunnustanud auhinnaga Best of Beauty’ Award, ajakiri Taste for Life Magazine auhinnaga Women’s Health Essential Award’ ning Fit Bottom Girls valis selle 2016. aasta parimate ilutoodete hulgast viiendale kohale.


MAGOROKU NAHAHOOLDUSÕLI

Nahahooldusõli on mugavas 50ml suuruses pakendis. Õli meenutab tekstuurilt kookosrasva ja lõhnab ka nagu naturaalne rasv. Mind isiklikult see lõhn ei häiri vaid pigem annabki kindlustunnet, et tegemist on naturaalse tootega.

Näonaha niisutamiseks kulub õli ikka imeväike kogus. Alguses panin liiga palju ja siis imendus õli liiga aeglaselt. Nüüd juba oskan õiget kogust doseerida. Positiivne on see, et sellest kogusest jagub tõesti pikaks ajaks. Olen sellest aru saanud ja nüüd raatsin seda ka teiste piirkondade niisutamiseks kasutada.

Igal juhul naha niisutamisega saab õli imehästi hakkama! Isegi minu suhteliselt kuiv nahk on terve päev mõnusalt pehme. Ja justnimelt pehme, mitte üleliia rasvane-õline. Hommikul lasen küll enne BB kreemi pealekandmist õlil natukene kauem imenduda. Mõnikord kasutan õli ka õhtul ning siis polegi ilmtingimata hommikul enam vaja kreemitada. Lisaks olen märganud, et näonahk on ühtlasem ning põletikulisi punne tekib tunduvalt vähem. Vahepeal olin ma nendega täiesti hädas (võib-olla oli see tingitud ka hormoonidest). Nüüd kui hakkab miskit tekkima, panen õli sellele piirkonnale veidi rohkem ja tihedamini ning tundub, et see võtab põletiku maha. Mõnikord olen seganud seda ka teepuuõliga, mis on samamoodi põletikuvastase toimega.

Kokkuvõtteks olen toodetega rahul ning jätkan kasutamist. Minul veel jagub neid tooteid, aga kui Sinagi tahad neid proovida, siis just täna märkasin, et hetkel on koduleheküljel soodushinnad - http://www.ohhira.ee/et/home.

Ilusat pühapäeva õhtut!
:)





2 kommentaari:

  1. Seebi kohta hetkel veel midagi öelda ei oska, aga nahahooldusõli on küll super toode, nii pehmet nahka ei ole mul elus enne olnud...samuti kaovad nahapealt ebameeldivad vinnid, mis siiani peavalu tegid...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina kiidan ka seda nahahooldusõli :) Olen olnud väga hädas oma kuiva nahaga aga praegu olen juba täitsa rahul.

      Kustuta