esmaspäev, 1. mai 2017

Minu tegemised, uued põnevad tooted, loosimine!

Heihei, armsad lugejad! Te pole mul meelest läinud ja päris ausalt olen mitmeid kordi tahtnud alustada uue postitusega, aga kuidagi ikka on muud tegemised vahele tulnud. Kui jälgid minu IG kontot, siis mõningate minu tegemistega oled ilmselt juba kursis. Märtsi lõpus pidasin vahepeal oma sünnipäeva, jagasin FB grupis ka retsepte, mida oma armsatele külalistele pakkusin. Sain palju suurepäraseid kingitusi (sest mul on lihtsalt nii armsad sõbrad ja sõbrannad, kes tunnevad mind nii hästi - aitähh Teile!). Päris kõik kingid pildile ei mahtunud. Lisaks sain ka mõne rahatähe, mille eest ostsin aktiivsusmonitori PolarA360. Olen ammu tahtnud seda endale soetada. Nüüd on ta mul olemas ja võin öelda, et igatepidi rahul!


Eelmine kuu möödus aga ikka eriti töiselt ja kiirelt. Aprill oli fitnessikuu ning ka minul tähistab see kuu ühe aasta täitumist jõusaalist. Nimelt täpselt eelmise aasta aprillikuu alguses liitusin ma MyFitness spordiklubiga, et alustada jõusaalitreeningutega ja ühtlasi ettevalmistusega oma esimeseks bikiinifitnessi hooajaks. Sel kuul korraldati mitmeid sportlikke üritusi ning leidsid aset ka Eesti Karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Olin kahjuks sellel päeval tööl ja ei saanud võistlusi kohapeale vaatama minna. Minu õnneks aga tehti üritusel ka live-ülekanne ja sain pärast tööd siiski kaasa elada. Ja selline äratundmisrõõm tekkis ja niiväga tahaks juba jälle lavale minna! :D Plaanisin muidu aprillikuus teha ka vormipildid ja käia DEXA uuringul, kuid kuna pole sinna veel jõudnud, siis lükkub see pisut edasi. Põnev oleks teada küll, mis see kehakoostis hetkel on. 

Tahaksin siin veel ühe ürituse ära mainida. 22. aprill toimus ERM-is Mood Performance ja Tants. Minu sõbranna oli üks korraldajatest ja mainis, et sinna otsitakse modelle. Mirjam nimelt otsis oma kollektsiooni HÄPPIEST esitlemiseks sportlasi, kes ka moelaval teeksid erinevaid fitnessi elemenete. See oli ausalt üks väga vinge üritus ja igatepidi äge kogemus! Mirjam on üks ülimalt andekas ja äge inimene! 



Oma treeningutest ja toitumisest räägin ehk mõnel teisel päeval lähemalt. Kui Teil on aga tekkinud küsimusi, siis olen neile avatud. Nüüd aga siis postituse põhiosani. Mäletate ehk, et eelmise kord lubasin Teie vahel välja loosida ühed põnevad tooted. Minul pole see meelest läinud. Mis toodetega siis tegemist on. 

Need on tooted, mille olen tegelikult täitsa ise kunagi välja töötanud ja mida olen ise pikalt kasutanud (neli aastat tuleb ikka juba ära). Enam pole selle ettevõttega otseselt seotud, kuid kuna tooted on niivõrd head, siis oli suur soov neid ka Teile tutvustada. 

DIOMINA Tahked loodustooted




DIOMINA Tahked loodustooted - šampoonid, juuksepalsamid, kehakoorijad ja jalakoorija. Inspiratsioon tuli Lush-i toodetest. Mulle meeldis see mõte tahketest toodetest - tooted, mis ei vaja pakendit, on kompaktsed, mugav kasutada ja kaasas kanda, säästlikud, loodussõbralikud. Lush-i toodete puhul jäi nagu midagi vajaka ning tuli mõte luua enda tooted. Aega kulus palju, täiustasin retsepte pidevalt ja mitu aastat enne kui võisin lõplikult rahule jääda. Nüüd olen kasutanud neid šampoone ja palsameid aastaid. Peaaegu kõik juuksurid on minu säravaid kiharaid kiitnud. Mõned korrad olen proovinud ka poest ostetud šampoone ja palsameid, kuid alati nende tahkete juurde tagasi tulnud. Ka kehakoorijad on kõik SUPER! Eriti meeldib mulle see, et neid on nii mugav kasutada. Peate lihtsalt ise järgi proovima! 

Paljudel on alguses tekkinud küsimusi, et kuidas neid tooteid kasutada. Aga siin pole mitte miskit keerulist. Šampooni puhul kannad seda ringjate liigutustega märgadesse juustesse keskendudes rohkem peanahale, seejärel ajad sõrmeotstega masseerides vahule. Šampooni kulub väga vähe, kuna tegemist on kontsentreeritud tootega. Vett ju pole tootele lisatud, sest vesi tuleb kraanist. Pudelišampoonidel on koostisainetes esimesel kohal reeglina vesi, mis tähendab, et tegemist on lahjendatud tootega. Üks pisike šampoon kaalub 60g ja see võrdub umbes 400ml pudelišampooniga. Täpselt sama lugu on juuksepalsamiga, kuid seda tuleb kanda rohkem juukseotstele. Lased mõne minuti mõjuda nagu ikka ja loputad rohke veega. Palsamit kulub veelgi vähem - kaalub 50g, aga on võrdne umbes 500ml vedela palsamiga. Kõik šampoonid ja palsamid on lõhnastatud eeterlike õlidega ning aroomid on sellised, mis sobivad ideaalselt nii mehele kui ka naisele (paljudelt meestelt olen ka positiivset tagasisidet saanud). Lisaks sellele, et need eeterlikud õlid annavad head aroomi, on neil ka mitmeid muid kasulikke omadusi. 



Koorijaid on samuti ülimalt mugav kasutada - võtad tükikese kätte ja hakkad soojal niiskel nahal ringjate liigutustega hõõruma. Koorija sulab vaikselt eraldades niisutavaid õlisid ja võisid ning koorivaid osakesi. Tugevust on mingil määral võimalik ka ise reguleerida - mida tugevamalt vajutad, seda tugevam on toime. Tootevalikus on kolm erinevat kehakoorijat. Apelsinilõhnaline suhkruga koorija on neist kõige õrnem. Tugevuselt järgmiseks paneksin mina suhkru ja kohviga koorija, millel on mõnus värske piparmündi aroom (jätab naha kergelt õhetama). Minu lemmik on aga kõige tugevam koorija, milles on koorivateks osakesteks aprikoosikivipulber. Ja see aroom - greip ning sidrunhein! Ühest koorijast jagub mitmeks korraks. Kui üle kogu keha korralikult koorida, siis viieks-kuueks ikka kui mitte rohkem. Jalakoorijas on koorivaks osakeseks pimsskivipulber, mis väga tõhusalt eemaldab surnud naharakud. Lisaks on see ka eriti niisutav, mistõttu pole kreemi pärast enam vajagi. 



Kõik DIOMINA tooted on korduvkasutatavas alumiiniumtopsis. Usun, et suur osa minu lugejatest on samuti trenniinimesed. Need tooted on asendamatud kaaslased trennikotis. Ülimalt mugav on trenni kaasa võtta. Ei mingeid suuri pudeleid, mis võivad lekkida. Pista oma kotti hoopis need nunnud pisikesed alumiiniumtopsid. Kõikide toodete puhul tuleb aga meeles pidada seda, et neid ei tohiks jätta vette ligunema ning ideaalne oleks, kui sa võtaksid nad koju jõudes trennikotist välja, keeraksid kaane lahti ja laseksid õhu käes kuivada. Nii jagub tooteid eriti pikaks ajaks ning need ei lähe pehmeks. 

Nüüd aga loosimise juurde. Omanikku ootavad kolm erinevat komplekti:
  1. Šampoon ja juuksepalsam normaalsetele ja kuivadele juustele + kehakoorija Greip&Sidrunhein
  2. Šampoon ja juuksepalsam rasustele juustele + kehakoorija Magus Apelsin
  3. Jalakoorija + kehakoorija Kohvi&Piparmünt

Loosimine toimub blogi FB grupis Kerli Lifestyle. Kes pole veel grupiga liitunud, siis tee seda nüüd ning peagi leiad edasised juhised, kuidas loosimises osaleda! :) 

Head loosiõnne kõigile! 



2 kommentaari:

  1. Issand kui vahva, et sa oled ise need tooted välja töötanud :) Nii tubli!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitähh! :) See oli viis aastat minu suur hobi. Selle aja jooksul ostsin poest harva mingit kosmeetikat, ainult dekoratiivkosmeetikat. Kreemid, koorijad, huulepalsamid, pesuvahendid tegin kõik ise. Teen ka praegu endale ise tooteid, sest nii saan kontrollida, mida ma sinna sisse panen. Selle aja jooksul olen väga palju tooteid välja töötanud ja lõpuks retseptidele pidama jäänud, aga aegajalt meeldib endiselt veel ka katsetada midagi uut :)

      Kustuta