pühapäev, 22. mai 2016

Nädalavahetus

Juba ongi pühapäev ja peagi saab see mõnus nädalavahetus otsakorrale. Seekord ma tõesti võtsin aega endale, et natukene puhata. Täna otsustasin osa ajast pühendada ka blogimisele. 

Reedel oli iluprotseduuride õhtu. Loomulikult käisin peale tööd trennis peale mida istusin pikalt saunas ja lõõgastusin. Kuna naaber oli ka üksinda kodus ja igavles, siis otsustasime, et teeme ühe väikese SPA õhtu. Olen vist juba maininud, et minu üheks hobiks on looduskosmeetika valmistamine. Teen endale kõik ise - šampoonid, palsamid, kehakreemid ja -koorijad, näohooldusvahendid, maskid jne. Poest ostan vaid dekoratiivkosmeetikat. Tegime näomaski, peale mida õlitasime nägu ja tegime näokupuga massaaži. Näomaski miksisin ise kokku - muna, mesi, jogurt, piimapulber, roheline savi, rhassouli savi, rohelise tee ekstrakt. Mõnusalt pehmeks ja puhtaks tegi näonaha. Peale seda tegime jalavanni, kuhu panime piimapulbrit ja natukene aroomiõli. Siis kasutasime minu tehtud pimsskivipulbriga jalakoorijat ja kõige lõpuks mentooliga jahutavat jalakreemi. No see kreem teeb jalad nii pehmeks ja paneb mõnusalt õhetama. Kasutan seda tihti õhtuti - aitab jalgadel lõõgastuda ja värske tunne on. Igal juhul oli väga mõnus õhtu. Algselt oli plaanis ka filmi vaadata, aga kuna väga ei olnud midagi ja jutustamist oli palju, siis ei tulnud sellest midagi välja. Aeg lendas kiirelt ja magama sain kella kahe ajal. 


Laupäeval ärkasin poole 9 ajal, nägu külma vee alt läbi, jooksuriided selga ja läksin jooksma. Öeldakse küll, et tühja kõhuga ei tohiks trenni teha, aga mul tõesti ei olnud isu, sest eile oli viimane söögiaeg suhteliselt hilja. Jooksin 45 minutit. Päris tuuline ja jahe oli, kahetsesin et kindaid kätte ei pannud, sest ilmselt sain natukene külma. Käisin peale jooksmist õe juurest läbi, kes tõi mu kadunud jõusaali kinda maalt ära. Muidu oleksin pidanud ilmselt uusi minema ostma, sest reedel tundsin et no ei saa enam paljaste kätega teha. Koju tagasi jalutasin ja juba olid mul mõtted söögi juures, sest plaanis oli teha vaieldamatuid lemmikuid - krepid kohupiimakreemi ja marjadeks seekord sügavkülma maasikad. Noppisin oma maitsetaimepeenrast ka värsket münti kaunistamiseks. Nagu näha siis taimed kosuvad päris jõudsalt, aga ikka ootan veel, et isa tooks multsi ümber peenra. Siis oleks kohe palju ilusam. Krepid said endiselt superhead! Laupäeval käisin ka umami poest läbi, kust ostsin steviat juurde ja silma jäid ka veel mandlijahu ja viilutatud jalapenod - neid meeldib mulle vokiroogades ja tortillade vahel kasutada teravuse lisamiseks. 

Täna käisin siis Kvartalis H&M-s. Otse loomulikult jäid mulle kõige rohkem silma sealsed trenniriided ja proovisin päris mitmeid. 


Need püksid olid väga mõnusad jalas, aga miskipärast jäin ikkagi kahtlema ja jätsin poodi. Pluusi meeldis väga, mõnusalt vaba ning langev, hea materjal. Siiski jätsin ka selle poodi, aga ilmselt lähen mingipäev viskan uuesti sellele pilgu peale. 


See must topp jäi mulle kohe silma. Mõnus pehme materjal, rinnahoidjad sisse õmmeldud, eriti meeldib pluusi tagumine osa. Istus päris hästi seljas, seega läks loosi!

Lisaks trenniriietele jäid silma ka mõned bikiinid ja kleidid. Suvi pole ju enam kaugel ja võiks vaikselt hakata oma garderoobi täiendama. Ostsin ühed bikiinid ja mündirohelise suvise kleidi. 


Praegu oli poes ka hea pakkumine. Kui ostsid 40€ eest, said 20% hinnast alla. Ostsin lisaks veel ka trennisokke, sest neid ikka kulub. Ma arvan, et võib ostudega  täitsa rahule jääda küll. 

Eile tegin ma kapis olevatest rabarberitest kisselli stevia ja tärkliseta. nii hea oli sellega peale soolast toidukorda maiustada. Samal ajal tuli aga mõte, et tegelikult saab vabavarast ju ka porgandijooki teha. Olen seda suvisel ajal ikka aeg-ajalt teinud. Porgand kuulub Fitlapis vabavara alla, mida tohib ühe toidukorra kõrvale süüa 30g, ehk päeva jooksul kokku 120g. Kaalusin 360g porgandit ja tegin kolmeks päevaks endale mõnusa värskendava joogi. Nüüd pean vaid jälgima, et kogemata seda 30g vabavara nendel päevadel ei kasutaks Koorisin ja tükeldasin porgandi (varajane porgand), panin potti natukese veega ja aurutasin pehmeks. Lasin natukene jahtuda, seejärel panin blenderisse koos külma veega. Blender täisvõimsusel tööle ja valmiski mõnus jook. Maitseks panin natukese steviat ja sidrunimahla. Jagasin kolme purki valmis ja panin külmkappi ootele. Peaks nüüd ka mõned jääkuubikud tegema. Mmmmm, mulle meeldib!


Tänane hommikusöök läks mul natukene nässu ja ei saanud just kõige parem, aga ära ma ta sõin. Lõunaks tegin võileiba juustu-majoneesi kattega. Superhead said! Panin tavalist juustu ja sinihallitusjuustu pooleks, lisaks hakkisin kattele sisse värsket tüümiani ja murulauku. Peale ka mõni tomativiil. Kõrvale sõin vabavarast salatit. Õhtuks on plaanis teha kruubiputru praetud singiga (kruubid on juba likku pandud) ja hiliseks õhtusöögiks on rabarberikook toorjuustu-kohupiima täidisega. 

Hommikul oli plaanis minna MyFitnessi BodyArt-i, aga tühistasin broneeringu kuna ei tundnud end siis hästi. Nüüd aga mõtlen, et tahaks ikkagi natukene end liigutada. Kunagi tegin beachbody PiYo kava ning mulle meeldis see väga. Arendas tasakaalu ja painduvust, treenis hästi süvalihaseid. Videod on mul veel alles, seega valin sealt ühe välja ja teen seekord kodus trenni. 

Eile ma ka mõõtsin end mõõdulindiga ja panin kõik fitlappi kirja. Kehakaal kõigub päris palju, laupäeval oli 55,6kg, täna aga näitas kaal 56,1kg. Kui muidu ma panin fitlapi kirja laupäevase kaalu, siis nüüd otsustasin, et uuendan kehakaalu andmeid võimalusel iga päev, et oleksid kõik kõikumised selgelt näha.

Trennide kokkuvõtte teen ma kuu lõpus ja ehk siis jagan ka vormipilte, kui olen suutnud end kätte võtta ja need ära teha. 

Nüüd aga lähen liigutan siis ennast veidi. Ilusat nädalavahetuse lõppu Teile, armsad lugejad!  :)






1 kommentaar:

  1. Sattusin su blogisse juhuslikult vaatama, väga-väga tubli tüdruk oled, imetlen. Asi, mis kommenteerima ajendas on siiski hoopis see, et ära sa toidu- ja maitsetaimi autorehvide sees küll kasvata, ära mürgita ennast.

    VastaKustuta