teisipäev, 26. jaanuar 2016

Uued kogemused, uued tutvused ja jõusaalipisik

Vahepeal on olnud jälle üsna kiire aeg, aga mõtlesin et oleks vaja teha väike kokkuvõte eelmisest nädalast. Nädal oli intensiivne ja ausalt öeldes ka üsna väsitav aga täis uusi kogemusi. Käisin myfitnessis proovitrennis (bodypump), kahel korral EMS-is (sellest räägin kunagi ka lähemalt), ühel korral Jumpingus, mõnel päeval tegin kodus erinevaid harjutusi ning nädalavahetus möödus jõusaalis. Reede oli niiöelda puhkepäev siis, kus tegin ainult mõned harjutused kõhulihastele, vahendiks topispall.




Nädalavahetusel sain tuttavaks eelmise aasta konkursi võitja Krista Sabbaliga. Mul on väga hea meel, sest Krista on nii särasilmne, positiivne, sõbralik ja igati tore naine! Kristal on suurem eesmärk - aprillis minna lavale võistlema. Imetlen neid inimesi kes pere kõrvalt leiavad siiski aega ka selleks, et oma unistusi ellu viia (ja see ongi õige!). 

Minul aga oli suurepärane võimalus koos Kristaga trenni teha. Nii laupäev kui pühapäev olime hommikul kella 9ks jõusaalis ja tegime tema kava - laupäeval ülakeha ja pühapäeval alakeha (kuigi tegelikult oleks pidanud olema kardio, aga Krista oli nii armas ja muutis veidi oma plaane). Jõusaalis kulus meil üsna kaua aega. Krista personaaltreener oli just teinud talle uued kavad, mis on pikemad. Ilmselt Kristal üksinda oleks kulunud pisut vähem aega, aga kahekesi tehes tulevad pausid pikemad ja muidugi oli meil ka palju millest rääkida.


Igal juhul mulle väga meeldis! Ma pole väga jõusaali sattunud ja minu jaoks oli alguses kõik nii harjumatu, eriti see rahulik tempo. Alakeha päeval tundsin aga küll vahepeal, et pulss läks päris kõrgele, mis on ka loogiline, sest korraga töötavad suured lihasgrupid. Jõusaali pisik on igal juhul küljes ja olen peaaegu 100% kindel, et märtsikuus teen ka ise spordiklubiga liitumise (MyFitness või Fitlife, pole veel otsustanud) ja seda just jõusaalis käimise eesmärgil. Tunnen, et vajan arenemiseks suuremaid raskusi, kodused vahendid on jäänud niiöelda lahjaks. Enne märtsi on aga veel teised plaanid, kuid võib-olla mõnikord satun veel jõusaali.

Suured tänud veelkord Kristale ja soovin talle palju edu ja pealehakkamist. Tahaksin väga ka võistlust vaatama minna ja kaasa elama, aga sinna on veel aega.


Selleks nädalaks on kaks trenni seljataga - esmaspäeval EMS ja täna käisin Jumpingus. Peale Jumpingut oli küll selline tunne, et sööks ühe korraliku prae ära, sest see kulutas nii palju energiat. Piirdusin aga siiski pisut kergema variandiga - salatiga (tuunikala, salatilehed, tomat, paprikas, natukene tatart, kodujuust, sidrunipipar). Toitumine on ikka üldiselt endistviisi, kuid olen tähele pannud, et isu on natukene tõusnud. Samas võib see olla sellest, et viimasel ajal on trennid olnud ka intensiivsemad ja pikemad - energiakulu on olnud suurem.

Nüüd aga puhkama, kuna olen väga väsinud ja taastumiseks on uni väga oluline!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar