reede, 1. jaanuar 2016

The best is yet to come

Vana aasta oli muutusterohke, kuid need muutused olid vaid positiivsed. Nüüdseks on vana aasta ära saadetud ja usun siiralt, et üks hea aasta on ees, kuna juba esimene päev algas lihtsalt suurepäraselt! Hommikul sai korralikult välja magatud. Ärkasime, päike paistis mõnusalt ja ilm tundus lausa super olevat. Saigi otsustatud minna discgolfi mängima. Soojad riided selga ja värske õhu kätte. Ilm oligi super, kuigi pisut külmavõitu. Kaasa võetud termos sooja teega natukene päästis. Mõnus oli. Kui koju jõudsin, mõtlesin, et võiks siis täna juba trenni ka ära teha. Külmatunne oli natukene veel sees, aga juba esimeste harjutustega sai keha soojaks. 



Täna tegin ära dirty 30, kuigi kava järgi oleks pidanud olema friday fight 1 (tundus tänaseks päevaks liiga intensiivne). Pärast trenni natukene rullisin lihaseid foam rolleriga. 



Pärast trenni sõin kohe ära ühe proteiinibatooni, kuna kõht oli juba päris tühi ja külmkapist polnud kohe midagi võtta. Ükspäev fitshopist läbi astudes mõtlesin, et ostan mõned. Minu jaoks on need ikka liiga magusad. Pärast ühe batooni lõpetamist tekib kohe isu millegi soolase järele. 



Õhtusöögi aeg. Olen juba mitu päeva tahtnud teha punapeedisalatit ja täna siis otsisingi peedid sahvrist välja. Aeg-ajalt meeldib mulle otsida uusi põnevaid retsepte, mida katsetada. Kui meeldib, siis kirjutan oma retseptikogusse ka üles. Seda peedisalatit olen teinud ühe korra, kuid mäletan, et see maitses hästi. Salati jaoks läheb vaja:

1 suur punapeet, kooritud ja riivitud (toores peet)
2 keskmist apelsini, sektoriteks fileeritud
Peotäis värsket lehtpeterselli
1 spl röstitud seesamiseemneid
8 kreeka pähklit, peenemaks hakitud
4tl oliiviõli 
1/4 tl kurkumit
1/2 tl musta pipart
1 spl mett
2 spl apelsinimahla 
1 spl laimimahla
Näpuotsatäis soola

Sega salatikastme jaoks kokku oliiviõli, kurkum, pipar, mesi, apelsini- ja laimimahl, sool. Lisa riivitud peedile apelsini sektorid ja hakitud lehtpetersell. Lisa ka seesamiseemned ja kreeka pähklid. Vala üle salatikastmega ja sega korralikult. 



Ilus ja maitsev värskusest pakatav salat. Mina sõin kõrvale veel ka täistera riivleivaga paneeritud sea välisfileed, sest üks tükikene veel oli külmkapis. Pärast sööki jõin ära ühe suure tassi valget teed. 

Pool tunnikest pärast õhtusööki tuli isu veel midagi põske pista. Tegin siis ühe maitsva vahepala - riisigalett maapähklivõi, natukese moosi ja kookoshelvestega. 

Nüüd on aeg magama sättida :)









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar